Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia "Skorosze"
(1)
Autor
Zagajewski Adam (1945- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Alkohole
(1)
Owoce
(1)
Warzywa
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Książka zawiera: szczegółowy opis procesu przygotowania i destylacji alkoholu, praktyczne porady oraz wskazówki dotyczące doboru aparatury, przepisy na wysokoprocentowe alkohole uzyskiwane domowym sposobem, whisky krok po kroku, receptury na nalewki i likiery, domowy wyrób win i koniaków.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia "Skorosze"
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej